söndag 1 maj 2011

11.30, 01.15, 2.30, 3.50, 4.40, 6.50

Tjenare hej, ni kanske funderar på vad rubriken betyder?
Det är alltså de tider Doris vaknade natten till idag. De flesta gånger räcker det med att ta upp D i knät och låta henne somna om, sedan försiktigt lägga ner henne igen (tar ca 20 min i vanliga fall) men frammåt morgonen blir det svårare och svårare. Så vid 4.40 höll vi på en timme och vid 6.50 gick vi upp. Sen fick Sofia ta över och jag fick lite sovmorgon.
Faktum är att hela April har varit såhär, med 5-8 uppvaknanden per natt viket har varit ohyggligt jobbigt både för Sofia och mig mellan varven (Sofia mest eftersom hon har tagit de flesta nätterna). Det hela började med en två veckors förkylning som vi alla hade sviter av. Sen ersattes den med en ögoninfektion och efter det 1½ vecka med hosta. Till råga på allt har 5-6 nya tänder kommit upp och satt magen ur spel på stackars Doris. Dessutom har inte aptiten funnits där och på hungrig mage har hon både varit gnällig, knäig och sovit dåligt.
På det hela kan man säga att familjen inte frodats precis.
Men nu har vi varit fria från sjukdom några dagar och Doris har fått tillbaka aptiten (iaf för Lassange vilket hon gärna äter till frukost), och fått tillbaka sin positiva personlighet - för den såg vi inte mycket av i April.
Vi har även möblerat om och gjort iordning ett rum åt Doris, där hon nu förhoppningsvis ska sova hela nätterna och leka på dagarna :)

//Johan - Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar